لیست اختراعات حسين رستمي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 10
تاریخ اظهارنامه: 1397/11/14
تاریخ ثبت: 1398/06/03
خلاصه اختراع:

13- خلاصه توصيف : جعبه ساز كارتن خرما وشيريني وديگر جعبه ها كاملا اتوماتيك وبدون منگنه براي هزاران سال، ميوه خرما غذاي اصلي كشورهاي خاورميانه و هندوستان بوده است. در ايران نخل و خرما از دوران باستان و پيش از هخامنشي كشت مي‌شده. مصرف خرما به عنوان يك جايگزين براي غذاهاي حاوي قند بسيار توصيه مي شود زيرا خرما به دليل داشتن قند طبيعي به راحتي بر روي حافظه كوتاه مدت مغز تاثير مي‌گذارد و قند نيز خوراك مغز است. ايران در حال حاضر از نظر توليد خرما جزو چهار كشور اول جهان است. اين در حاليست كه از نظرارزش صادراتي در رتبه پاييني در مقايسه با ساير كشورهاي صادر كننده قرار دارد كه يكي ازدلايل مهم آن اينست كه از نظر كيفيت و زيبايي بسته بندي خرماي ايران در بين كشورهاي توليد كننده و صادر كننده در آخرين رتبه ها قرار دارد. چنانچه خرما به طريق بهداشتي و مطابق با سلايق مشتريان خارجي بسته بندي و نگهداري شود ده تا دوازده برابر ارزش افزوده صادراتي به همراه خواهد داشت. در اين طرح به جاي استفاده از منگنه براي جعبه سازي از چسب كارتن استفاده ميكنيم كه بهداشتي تر ، محكم تر و مقرون به صرفه تر مي باشد وهمچنين به دليل زنگ زدن منگنه در اثر رطوبت، بسياري از كشورها سلامت خرما را تاييد نكرده و از خريدن آن خودداري ميكنند. همچنين استفاده از دستگاه به اين منظور، ميتواند سرعت كار را افزايش داده و هر كشاورز با خريدن اين دستگاه ميتواند به راحتي جعبه هاي كارتن خرما را براي بسته بندي اماده كند.همچنين هزينه زياد افراد و پيدانكردن تعداد كافي نيرو جهت انجام اين كار از مشكلات بسته بندي به روش سابق ميباشد. اين دستگاه داراي يك كنترل كننده مركزي ميباشد كه تمام فرمان هاي كنترلي دستگاه را ميدهد. مصرف برق بسيار پايين اين دستگاه _قابل استفاده در محيط هايي كه به برق شهري مجهز نيست_ابعاد كوچك دستگاه_قابل حمل بودن ان_وزن كم كمتر از 40كيلوگرم _استهلاك بسيار پايين و...از مزاياي آن ميباشد.

تاریخ ثبت: 1397/06/26
خلاصه اختراع:

آسپرين از جمله داروهاي ضد التهاب غير استروئيدي مي باشد كه بطور وسيعي جهت برطرف كردن درد ، بيماريهاي التهابي مزمن و همچنين در درمان مشكلات قلبي كاربرد دارد. اما محلوليت پايين اين دارو در محيط هاي آبي باعث كاهش فراهمي زيستي اين دارو شده است كه نياز به استفاده از دوزهاي بالاتر دارو را افزايش مي دهد. از سويي مصرف اين دارو با دوز بالا؛ عوارض گوارشي از جمله افزايش ريسك ابتلا به زخم معده را افزايش مي دهد. استفاده از روش پراكندگي جامد روشي بسيار مناسب براي برطرف كردن محدوديت فراهمي زيستي خوراكي داروهاي كم محلول و نامحلول در آب مي باشد. در اين اختراع براي اولين بار با بهره گيري از پليمر آبدوست پلي اتيلن گلايكول و پراكندگي دارو در اين پليمر با استفاده از دي اكسيد كربن؛ كامپوزيت ميكرونيزه شده آسپرين/پلي اتيلن گلايكول با هدف افزايش فراهمي زيستي و كاهش عوارض جانبي دارو با موفقيت سنتز شد. اين كامپوزيت مي تواند محدوديت هاي سرعت حلاليت آسپرين در آب را به شكل قابل توجهي برطرف نمود. ويژگي‌هاي فيزيكوشيميايي كامپوزيت توليد شده بطور كامل قبل و بعد از بارگذاري دارو با تكنيكهاي مختلف نظيرDSC ، XRD و SEM مورد بررسي و مقايسه قرار گرفت. همچنين مقدار رهايش آسپرين از سامانه دارويي سنتز شده در 7.4 pH= در دماي 37 درجه سلسيوس اندازه گيري شد. اندازه ذرات كامپوزيت سنتز شده حدود 3 ميكرو متر مي باشد كه در مقايسه با نمونه اوليه در حدود 200 الي 300 برابر ريز تر شده است. نتايج به دست آمده از اين مطالعه نشان داد سرعت رهايش آسپرين از كامپوزيت جديد ساخته شده نسبت به نمونه آسپرين اوليه ، بيش از 3 برابر افزايش يافت.

تاریخ ثبت: 1393/01/25
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، يك فرآيند كريستاليزاسيون براي توليد ريز ذرات در ابعاد ميكرو و نانو با استفاده از دي اكسيد كربن زير بحراني با هدف بهبود نرخ توليد و كاهش هزينه هاي اوليه و عملياتي ارائه شده است. در روش پيشنهادي، از دي اكسيد كربن هم به عنوان ضد حلال و هم به عنوان عامل سرمايشي استفاده شده است، كه نيروي محركه لازم براي هسته زايي و رشد ذرات را فراهم مي كنند. از اين فرآيند مي توان در توليد دامنه وسيعي از پليمرها، زيست پليمرهاي دارويي، مانند زيست پليمرهاي تجزيه پذير، تركيبات آلي و معدني مانند AgI و SiO2 ، رنگ هاي آلي و تركيبات دارويي مانند آسپرين، كافئين و ... استفاده كرد. مكانيزم فرآيند به اين شكل است كه در محفظه استخراج ابتدا محلولي اشباع از يك حلال آلي و جامد مورد نظر ايجاد مي شود و سپس با تزريق دي اكسيد كربن به محفظه، اجازه داده مي شود سه فاز به تعادل ترموديناميكي نزديك شوند. در مرحله بعد با تخليه ناگهاني دي اكسيد كربن، فشار محفظه تا فشار اتمسفري كاهش داده مي شود. نتيجه اين كاهش فشار ، تبخير ناگهاني دي اكسيد كربن حل شده در محلول و كاهش شديد دما (بين 40 تا 60 درجه سلسيوس) مي باشد كه نيروي محركه هسته زايي و تشكيل ذرات را مهيا مي كند. مرحله نهايي اين فرآيند خشك كردن محصول مي باشد كه در اين تحقيق از سيستم پمپ خلاء براي اين منظور استفاده مي شود. با تحت خلاء گذاشتن محصول علاوه بر خشك شدن محصول، حلال آلي از پودر نهايي حذف شود.

تاریخ ثبت: 1397/10/26
خلاصه اختراع:

آلودگي هاي زيست محيطي ناشي از احتراق سوخت هاي فسيلي و پايان پذيري اين منابع و نيز افزايش عوامل بيماري زا، توجه بسياري از دولت ها و محققان را به سمت جايگزيني و استفاده از سوخت هاي پاك در جهت كاهش آلودگي و كارايي بيشتر جلب نموده است. بيوديزل، مدت هاست كه به عنوان يكي از سوخت هاي مطرح، مورد توجه قرار گرفته است. اين سوخت كه استراسيدهاي چرب است از منابع روغني نظير روغن هاي گياهي و يا حيواني و طي فرآيند كاتاليزوري ترانس استريفيكاسيون بر روي اين روغن وچربي ها به دست مي آيد. گياهان دانه روغني نياز آبي بالايي دارند ولي گياه كاملينا در شرايط كم آبي و به صورت ديم نيز كشت مي¬شود. در اين تحقيق روغن مورد استفاده براي توليد بيوديزل با استفاده از روش كلد پرس از دانه گياه كاملينا گرفته شد. نانو كاتاليست MgO/Fe3O4@SiO2 به روش هم رسوبي سنتز گرديد. بيوديزل در شرايط بهينه دماي 70 درجه سانتي گراد، زمان 5 ساعت، نسبت متانول به روغن 18:1 و كاتاليست 3 به دست آمد.

تاریخ ثبت: 1388/07/12
خلاصه اختراع:

طراحي داربست مناسب براي سلول ها متناسب با بافت طراحي شده بسيار مشكل مي باشد. برخي از اين مشكلات عبارتند از زيست سازگاري خون سازگاري و مشكلات طراحي و توليد از بعد داربستهايي با شكل فيزيكي و ساختار مناسب با حفرات يكنواخت و بهم پيوسته به منظور ماندگاري و چسبندگي و تمايز سلول ها امروزه مواد هوشمند بخصوص در موضوع رسانش فاكتورهاي رشد و داربست هاي سلولي كاربرد پيدا نموده اند. پاسخ به تحريك مواد هوشمند معمولا برگشت پذير مي باشند و سيستم با برداشتن محرك به حالت اوليه بر مي گردد. پليمرهاي حساس به دما كه در پايين تر از دماي بحراني شان آبدوست و در بالاي آن آبگريز مي شوند مي توانند در مهندسي بافت يا مهندسي ورقه سلولي بكار روند پليمرهاي هوشمندي كه به سطح پليمر پيوند زده شده مزاياي زيادي نسبت به پليمرهايي كه بصورت تده اي هوشمند باشند دارند. ما در اين اختراع با تهيه هيدروژل هوشمند حساس به دماي PNIP A Am-chitosan-PVA به روش تابش دهي گاما به منظور طراحي بستري مناسب براي كشت سلول استفاده كرديم در اين مطالعه كيتوسان به عنوان ماده چسبنده سلولي و زيست سازگار قدرت چسبندگي سلولي ماده هوشمند PNIP A Am و PVA به عنوان ماده متورم كننده براي جدايش سلولها و ايجاد ورقه سلولي با تابش دهي گاما افزوده و هيدروژلهاي هوشمندي را طراحي مي نماييم. هيدروژلهاي تهيه شده پيوند خورده توسط پرتو گاما توسط آناليزهاي همانند DSC و مقدار تورم و سلولي مورد بررسي قرار گرفتند. نتايج اين بررسي ها نشان داد كه با اين روش بدون افزودني كوپليمريزاسيون با پيوند گاما با موفقيت انجام شده است بررسي هاي اثر حلاليت نيز نشان دهنده ي همين امر مي باشد. همچنين در آزمون تورم اثر تورم و همچنين تغيير فاز از حالت دو فازي به تك فازي با توجه به داده هاي حاصله از اين بررسي در دو دماي 40 و 10 درجه سانتي گراد به ترتيب نشان دهنده ي آبگريزي بسيار عالي و آبدوستي مناسب سطوح پيوند زده شده مي باشد. آناليز DSC نمونه ها نيز چنين تغيير فازي را در دماي LCST نشان مي دهد كه نشان دهنده وجود و پليمريزه شدن NIPAAm به PNPA Am مي باشد.

تاریخ ثبت: 1388/07/05
خلاصه اختراع:

طراحي داربست مناسب براي سلول ها متناسب با بافت طراحي شده بسيار مشكل مي باشد. برخي از اين مشكلات عبارتند از: زيست سازگاري، خون سازگاري و مشكلات طراحي و توليد از بعد داربستهايي با شكل فيزيكي و ساختار مناسب با حفرات يكنواخت و بهم پيوسته به منظور ماندگاري و چسبندگي و تمايز سلول ها امروزه مواد هوشمند بخصوص در موضوع رسانش فاكتوهاي رشد و داربست هاي سلولي كاربرد پيدا نموده اند. پاسخ به تحريك مواد هوشمند معمولا برگشت پذير مي باشند و سيستم با برداشتن محرك به حالت اوليه بر مي گردد. پليمرهاي حساس به دما كه در پايين تر از دماي بحراني شان آبدوست و در بالاي آن آبگريز مي شوند مي توانند در مهندسي بافت يا مهندسي ورقه سلولي بكار روند. پليمرهاي هوشمندي كه به سطح پليمر پيوند زده شده مزاياي زيادي نسبت به پليمرهايي كه بصورت توده اي هوشمند باشند دارند. ما در اين اختراع با تهيه هيدروژل هوشمند حساس به دماي (3PNIPA Am-chitosam) به روش تابش دهي گاما به منظور طراحي بستري مناسب براي كشت سلول استفاده كرديم. در اين مطالعه كيتوسان به عنوان ماده چسبنده سلولي و زيست سازگار قدرت چسبندگي سلولي ماده هوشمند PNIP AAm را براي ايجاد ورقه سلولي با تابش دهي گاما افزوده و هيدروژنهاي هوشمند را طراحي مي نماييم. هيدروژنهاي تهيه شده پيوند خورده توسط پرتو گاما توسط آناليز ساختاري NMR و DSC و مقدار تورم و سلولي مورد بررسي قرار گرفتند. نتايج اين بررسي ها نشان داد كه با اين روش بدون افزودني، كوپليمريزاسيون يا پيوند گاما با موفقيت انجام شده است بررسي هاي NMR نيز نشان دهنده ي همين امر مي باشد. همچنين در آزمون تورم، اثر تورم و همچنين تغيير فاز از حالت دو فازي به تك فازي با توجه به داده هاي حاصله از اين بررسي در دو دماي 40 و 10 درجه سانتي گراد به ترتيب نشان دهنده ي آبگريزي و آبدوستي سطوح پيوند زده شده مي باشد. آناليز DSC نمونه ها نيز چنين تغيير فازي را در دماي LCST نشان مي دهد كه نشان دهنده وجود و پليمريزه شدن NIP AAm به PNIP A Am مي باشد.

تاریخ ثبت: 1395/12/08
خلاصه اختراع:

پنبه يكي از محصولات استراتژيك در ايران است. هم اكنون قريب به 40 فرآورده از گياه پنبه استخراج مي شود كه در صنايع ريسندگي، نساجي، روغن كشي، سلولزي و شيميايي مورد استفاده قرار مي گيرد. نگاهي به وضعيت كشت پنبه در دهه اخير نشان مي دهد كه عامل اصلي كاهش سطح زير كشت پنبه، صرفه دار نبودن توليد اين محصول است. با توجه به هزينه بالاي برداشت دستي، برداشت ماشيني مي تواند باعث كاهش هزينه توليد و رونق بخشيدن به توليد وسيع طلاي سفيد در ايران گردد. هدف از طراحي و ساخت ماشين نيمه مكانيزه برداشت پنبه اينست كه بتواند نياز پنبه كاران را در سطوح كوچك تا متوسط مرتفع نمايد. اين دستگاه يك ماشين خودگردان سه چرخ مي باشد كه واحد بردارنده توسط كارگر در بين بوته ها حركت داده شده و وش غوزه هاي باز را برداشت مي نمايد. واحد بردارنده تشكيل شده از تعدادي انگشتي كه توسط يك موتور الكتريكي مي چرخد و وش غوزهاي باز را از داخل غوزه بيرون كشيده و به لوله انتقال مي رساند. وش برداشت شده توسط مكانيزم مكش و دهش هوا به مخزن منتقل مي گردد. در زير مخزن، دستگاه كيسه زن قرار دارد كه وش برداشت شده را در داخل كيسه هاي بزرگ (خلال) جمع آوري و متراكم كرده و اين خلال ها در انتهاي مزرعه از ماشين تخليه مي گردند. با كمك اين دستگاه سرعت برداشت با دست افزايش مي يابد و كيفيت وش برداشتي از وش دستي بهتر است. در اين سيستم نياز به برگ ريز نيست و كارگر نمي تواند غوزه هاي نارس را برداشت نمايد.

تاریخ ثبت: 1403/06/24
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر يك مبدل تشديدي DC-DC با ساختار تانك تشديد LCL-T براي شارژ يك بار خازني است كه جهت تكميل بخشي از سيستم عيب‌ياب كابل‌هاي فشار متوسط و فشار قوي كه از پالس‌هاي ولتاژ بالا استفاده مي‌كند، طراحي شده است. اين مبدل از سمت ورودي با ولتاژ DC يكسو شده‌ي برق شهر تغذيه مي‌شود و در سمت خروجي ولتاژ DC مورد نياز براي شارژ خازن را تامين مي‌نمايد. اين مبدل تشديدي از اجزاي اينورتر، تانك تشديد، ترانسفورماتور افزاينده و يكسوساز تشكيل شده است. مبدل تشديدي مدنظر توانايي شارژ بانك خازني را تا ولتاژ بالا با جريان ثابت تا ده بار در هر ثانيه دارد. خازني بودن بار مبدل و عناصر غيرايده‌آل ترانسفورماتور از جمله چالش‌هاي اين مبدل تشديدي است كه در طراحي مبدل تمهيداتي براي مرتفع كردن آن‌ها اتخاذ شده است. استفاده از مبدل تشديدي براي كاربرد شارژ خازن دستگاه عيب‌ياب كابل نسبت به ساير روش‌ها، علاوه بر كنترل‌پذيري بهتر موجب كاهش حجم و وزن دستگاه مي‌شود. مبدل تشديدي اين اختراع علاوه بر لحاظ كردن عناصر غير ايده آل ترانسفورماتور، به سبب داشتن عملكرد جرياني قادر به شارژ كردن خازن بدون ايجاد تنش الكتريكي مي‌باشد.

موارد یافت شده: 10